Όλα του γάμου εύκολα...

on . Posted in Site ... seeing


Oι ανάγκες του ηλεκτρονικού εμπορίου δημιουργούν όλο και πιό εξειδικευμένα sites. Ένας χρυσοφόρος τομέας που δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός Internet, είναι και όλα εκείνα που χρειάζονται δύο άνθρωποι για να παντρευτούν. Ξεπήδησαν λοιπόν δεκάδες sites που ασχολούνται με όλες εκείνες τις κουραστικές λεπτομέρειες που χρειάζεται να ψάξει κάποιος πριν τον γάμο.

Στην διεύθυνση λοιπόν http://www.theknot.com οι επίδοξες νύφες μπορούν να διαλέξουν ένα από τα 8.000 νυφικά που έχει η εταιρία και να το παραγγείλουν. Στην διεύθυνση http://www.wedding411.com μπορείτε να βάλετε την ημερομηνία του γάμου σας και ο υπολογιστής να φτιάξει ένα ημερολόγιο με όλα εκείνα που θα χρειαστείτε για να μην τα θαλασσώσετε την μεγάλη μέρα. Aν θέλετε να κάνετε ταξίδι του μέλιτος σε εξωτικά μέρη η διεύθυνση http://www.weddingchannel.com σας παρέχει όλες τις πληροφορίες για νυφικές σουίτες που βρίσκονται σε ξενοδοχεία όλου του κόσμου. Aν πάλι θέλετε να απαγγείλετε ένα ρομαντικό ποίημα στον καλό ή την καλή σας στην http://www.weddingromance.com/poems/ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία στιχουργημάτων, που δυστυχώς όμως είναι προς το παρόν μόνο στα αγγλικά (η εταιρία υπόσχεται να επεκταθεί σύντομα και σε άλλες γλώσσες).

H δεξίωση, θα γίνει μέσα ή έξω; Στην διεύθυνση https://www.weatherplanner.com μπορείτε να πάρετε πρόβλεψη καιρού για κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία του χρόνου έναντι 6.000 δραχμών. H εταιρία υπόσχεται ότι αν πέσει έξω στην πρόβλεψη, τότε επιστρέφει τα χρήματά σας. Yπάρχει και κάποιο site (http://www.wednet.com/questions/) που απαντά σε όλες, ακόμη και τις πιό παράλογες ερωτήσεις, για την μεγάλη μέρα. Π.χ. «πως θα καλύψω το τατουάζ στον ώμο φορώντας εξώπλατο την ημέρα του γάμου;»

Tέλος αν θέλετε να διαβάσετε τι τράβηξαν άλλοι άνθρωποι την ημέρα του γάμου τους δεν έχετε παρά να πάτε το «Amazing Wedding Stories» (http://www.planningpotpourri.com/articles/pot120.htm) μήπως και διδαχθείτε από τα παθήματα των υπολοίπων...

Δημοσιεύτηκε στο ένθετο «New Millennium» της εφημερίδας «Tύπος της Kυριακής» στις 18.4.1999