Ελλάδα

Ο κομμουνισμός των ηλιθίων

on . Posted in Ελλάδα

Μεγάλη πολιτική και συνδικαλιστική σπέκουλα πάνω στις πλάτες των γιατρών και νοσηλευτών του ΕΣΥ, οι οποίοι πραγματικώς κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αναχαίτιση της επιδημίας.

Κηπουροί και ορφανά...

on . Posted in Ελλάδα

Σαμαράς-Δρυμιώτης-Παπανδρέου. Τι είναι προσφορότερο για τη χώρα. Να κυβερνά ένας πρωθυπουργός με τους κολλητούς του ή να προσελκύονται ειδήμονες κάθε τομέα;

Το ξεκαθάρισμα των ΜΚΟ

on . Posted in Ελλάδα

Πριν η κυβέρνηση βάλει τάξη στον παγκόσμιο χάρτη των ΜΚΟ (θα γελάνε στη Γενεύη όταν ζητηθεί π.χ. από τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό ο κατάλογος όσων ασχολούνται με το μεταναστευτικό και τρέχουν πότε στην Ελλάδα, πότε στην Ιταλία, πότε στην Τουρκία κ.ά.), μήπως να ελέγξει πόσο καλή διαχείριση έγινε των πολλών χρημάτων που πήρε το ελληνικό κράτος;

Οσα μπορούμε να αλλάξουμε...

on . Posted in Ελλάδα

Το προσφυγικό/μεταναστευτικό είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που πρέπει και εμείς να διαχειριστούμε με αποτελεσματικότητα και ψυχραιμία.

Μετά τον λιγνίτη και την Εγνατία

on . Posted in Ελλάδα

Το περίεργο είναι πως φωνασκούν περισσότερο εκείνοι οι αριστεροί (όπως τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ) που έλεγαν ότι ο καπιταλισμός διά του λιγνίτη σκοτώνει ανθρώπους και το περιβάλλον.

Οι καλές και οι κακές ΜΚΟ

on . Posted in Ελλάδα

Διατυπώνονται μόνο νεφελώδεις καταγγελίες του στυλ «ναι μεν υπάρχουν ΜΚΟ που επιτελούν έργο, αλλά υπάρχουν και οι “άλλες” (το πιάσατε το υπονοούμενο;) και χρέος της πολιτείας είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο».

Το σκιάχτρο των ΜΚΟ

on . Posted in Ελλάδα

Η κυβέρνηση αντί να ενισχύει τον λαϊκισμό εκείνων που φιλοτεχνούν το σκιάχτρο των ΜΚΟ, ας ασχοληθεί με τα υπόλοιπα, που είναι και η δουλειά της, όπως ο γρήγορος έλεγχος των αιτήσεων ασύλου και οι επαναπροωθήσεις όσων δεν το δικαιούνται.

Μια τρύπα στις ΜΚΟ

on . Posted in Ελλάδα

Xειροκροτείται σήμερα ο κ. Νότης Μηταράκης, που «έβαλε χαλινό στις ανεξέλεγκτες ΜΚΟ» κι αύριο να βρίζουν όλοι την κυβέρνηση γιατί δεν έγινε τίποτε.

Οποιος ανακατεύεται με την μπάλα

on . Posted in Ελλάδα

Θέμα δεν θα εγένετο αν υπήρχε πραγματικό αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο, αν δηλαδή δεν υπήρχε νόμος για να ρυθμίζει όσα εκ των πραγμάτων αποδείχθηκε ότι δεν ρυθμίζονται. 

Ανήλικοι στο Κοινοβούλιο

on . Posted in Ελλάδα

Το κόμμα του κ. Βαρουφάκη, ΜέΡΑ25, ανταπάντησε ότι ψιχαλίζει, κι αυτό είναι εξαιρετικά ευεργετικό για τη δημοκρατία.

Πάει η παλιά δεκαετία...

on . Posted in Ελλάδα

Το τέλος της δεκαετίας έρχεται με την εμπιστοσύνη που δείχνει ο ελληνικός λαός όχι στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά πρωτίστως σε αυτό για το οποίο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον κακολογούν.

Στο γιορτινό τραπέζι

on . Posted in Ελλάδα

Οι πιθανολογήσεις δεν τελειώνουν με το όνομα του Προέδρου. Μετά αρχίζουν τα ερωτήματα για πιθανές «διαρροές» από τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες.

Τα ρουσφέτια εδώ πληρώνονται

on . Posted in Ελλάδα

Στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της περιόδου 2005-2009 προβλεπόταν η πρόσληψη 75 (κατά μέγιστο αριθμό) πωλητών εισιτηρίων και τελικά προσελήφθησαν 130 άτομα. Τι απέγιναν αυτοί; 

Πεθαίνοντας στον δρόμο

on . Posted in Ελλάδα

Με τους περήφανους αγώνες των κατοίκων όλων των περιοχών της χώρας και με τη γενναία συμβολή τοπικών ψηφοθήρων, κάθε νομός απέκτησε ακριβά κελύφη νοσοκομείων, αλλά όχι νοσοκομεία.