Ελλάδα

Ελληνικών παραδόξων συνέχεια…

on . Posted in Ελλάδα

Η υπουργική απόφαση για ψηφιακή παράδοση ενός εγγράφου δεν προβλέπει την επιλογή κάποιου να αποφεύγει το γραφειοκρατικό κόστος του δικαστικού επιμελητή.

Τηλεπικοινωνίες δίχως ανταγωνισμό

on . Posted in Ελλάδα

Η κυβέρνηση ορθώς ζητεί να μένουμε σπίτι, αλλά επίσης μας υποχρεώνει να το πληρώνουμε ακριβά. Οχι σε όρους ελευθερίας, αλλά σε όρους χρέωσης των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

Παραπληροφόρηση 5ης γενιάς

on . Posted in Ελλάδα

Στην εποχή των κοινωνικών δικτύων η παραπληροφόρηση έχει περισσότερες παράπλευρες απώλειες, απ’ ό,τι οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί σε όλο τον κόσμο.

Διαγράφοντας την Ιστορία

on . Posted in Ελλάδα

Στο minfin.gr επικρατεί ένα απίστευτο μπάχαλο. Η βιτρίνα του ελληνικού κράτους στην οικονομία είναι ένας σωρός (σχετικώς λίγων) οικονομικών καταστάσεων ατάκτως ερριμένων.

Γυρίζουμε την πλάτη μας στο μέλλον

on . Posted in Ελλάδα

Η χώρα δεν έχει μέλλον όσο είναι προσηλωμένη στο παρελθόν, όσο η ηλεκτροκίνηση, η τεχνητή νοημοσύνη, το γονιδίωμα δεν έχουν θέση στον πολιτικό διάλογο.

Να υπουργός, να μάλαμα...

on . Posted in Ελλάδα

Ο κ. Χρήστος Σπίρτζης είπε πως αν ο ίδιος ήταν διευθύνων σύμβουλος της Daimler-Mercedes θα έκανε εισήγηση στο διοικητικό του συμβούλιο να μην προχωρήσει στην εξαγορά της Beat»!

Ρουσφέτια παντού...

on . Posted in Ελλάδα

...ακόμη και στα ερευνητικά προγράμματα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.

Η Ιστορία που χάνεται

on . Posted in Ελλάδα

Το παρελθόν του τόπου είναι κλειδωμένο στα συρτάρια διάφορων φορέων –κρατικών ή μη– και δεν υπάρχει συνολική πολιτική ανάδειξής του.

Διχασμός ΣΥΡΙΖΑ στα social media

on . Posted in Ελλάδα

Η μεγάλη επένδυση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στις νέες μορφές πληροφόρησης απέδωσε στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015. Τον Σεπτέμβριο τα πράγματα άλλαξαν...

Τα κρυμμένα μνημόνια...

on . Posted in Ελλάδα

Η πρόεδρος της Βουλής κάνει κοτζάμ εξεταστικές επιτροπές για το πώς φτάσαμε στα Μνημόνια και τα κείμενα για τα οποία σκοτωνόμαστε επισήμως είναι εξαφανισμένα.